آشپزی

گوشت گاو

توسط 14p.ir

گوشت گاو یا گوشت گوساله گوشتی است که به‌طور عمده در غذای شهروندان ایالات متحده، آرژانتین، چین، برزیل، خاورمیانه، استرالیا، اروپا و همچنین آفریقا و بخش‌هایی از آسیای شرقی استفاده می‌شود. در برخی مذاهب و فرهنگ‌ها مانند مذهب هندو و فرهنگ هندی گوشت گاو حرام است.

گوشت گاو پس از گوشت خوک و گوشت مرغ سومین گوشت پرمصرف در جهان است. ایالات متحده، برزیل و چین سه مصرف کننده بزرگ گوشت گوساله هستند.در سال ۲۰۰۹ سرانه مصرف گوشت گاو برای هر فرد آرژانتینی ۶۴٫۴ کیلوگرم، در ایالات متحده آمریکا ۴۰٫۲ کیلوگرم و در اروپا فقط ۱۶٫۹ کیلوگرم بوده‌است.

بزرگترین صادرکنندگان گوشت گاو کشورهای برزیل، استرالیا و آمریکا هستند.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

ارزش غذایی

گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، چربی و مواد معدنی مانند روی، سلنیوم، فسفر، آهن و ویتامین‌های گروه بی است.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

منع مذهبی

هندوها و بودایی‌های هند به طور کلی کشتن گاو و خوردن گوشت آن را حرام می‌دانند. گاو در فرهنگ هندی مقدس شمرده می‌شود.

کاتولیک‌ها در ایام روزه به طور سنتی خوردن گوشت و غذاهای گوشتی را ترک می‌کنند. پاپ ششم قبلاً اعلام کرده بود خوردن گوشت در همه روزهای جمعه ممنوع است اما بعداً پاپ تجدید نظر کرد و خوردن گوشت را در چهارشنبه و جمعه ایام روزه ممنوع کرد.

یهودی‌ها نیز در ۹ روزی که در سال روزه می‌گیرند از خوردن گوشت و نوشیدن شراب پرهیز می‌کنند.

گوشت گاو

گوشت گاو

توصیه‌های سلامت

در یک مطالعه که در سال ۲۰۰۷ انجام شد مشخص گردید که گوشت قرمز می‌تواند سبب سرطان روده شود و به مردم توصیه شد که در هفته کمتر از ۵۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنند.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment