آشپزی

گوشت گاو

توسط 14p.ir

گوشت گاو یا گوشت گوساله گوشتی است که به‌طور عمده در غذای شهروندان ایالات متحده، آرژانتین، چین، برزیل، خاورمیانه، استرالیا، اروپا و همچنین آفریقا و بخش‌هایی از آسیای شرقی استفاده می‌شود. در برخی مذاهب و فرهنگ‌ها مانند مذهب هندو و فرهنگ هندی گوشت گاو حرام است.

گوشت گاو پس از گوشت خوک و گوشت مرغ سومین گوشت پرمصرف در جهان است. ایالات متحده، برزیل و چین سه مصرف کننده بزرگ گوشت گوساله هستند.در سال ۲۰۰۹ سرانه مصرف گوشت گاو برای هر فرد آرژانتینی ۶۴٫۴ کیلوگرم، در ایالات متحده آمریکا ۴۰٫۲ کیلوگرم و در اروپا فقط ۱۶٫۹ کیلوگرم بوده‌است.

بزرگترین صادرکنندگان گوشت گاو کشورهای برزیل، استرالیا و آمریکا هستند.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

ارزش غذایی

گوشت گاو منبع خوبی از پروتئین، چربی و مواد معدنی مانند روی، سلنیوم، فسفر، آهن و ویتامین‌های گروه بی است.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

منع مذهبی

هندوها و بودایی‌های هند به طور کلی کشتن گاو و خوردن گوشت آن را حرام می‌دانند. گاو در فرهنگ هندی مقدس شمرده می‌شود.

کاتولیک‌ها در ایام روزه به طور سنتی خوردن گوشت و غذاهای گوشتی را ترک می‌کنند. پاپ ششم قبلاً اعلام کرده بود خوردن گوشت در همه روزهای جمعه ممنوع است اما بعداً پاپ تجدید نظر کرد و خوردن گوشت را در چهارشنبه و جمعه ایام روزه ممنوع کرد.

یهودی‌ها نیز در ۹ روزی که در سال روزه می‌گیرند از خوردن گوشت و نوشیدن شراب پرهیز می‌کنند.

گوشت گاو

گوشت گاو

توصیه‌های سلامت

در یک مطالعه که در سال ۲۰۰۷ انجام شد مشخص گردید که گوشت قرمز می‌تواند سبب سرطان روده شود و به مردم توصیه شد که در هفته کمتر از ۵۰۰ گرم گوشت قرمز مصرف کنند.

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

گوشت گاو

(Visited 128 times, 1 visits today)
  
کانال گردشگری

درباره نویسنده

14p.ir

Leave a Comment